FACTURI    CHITANTE    PROFORME    AVIZE    CHELTUIELI    CLIENTI    RAPOARTE
Pro Manager in date
Pro Manager in imagini
Configurari
Legislatie facturare
Program de facturare gratuit

Testeaza gratuit site de vanzari on-line Testeaza gratuit e-volution: site de vanzari on-line

Platforma e-volution inseamna un pas inainte pentru afacerea ta: prezentare de produse si vanzari on-line. Usor de folosit, sistem de administrare propriu, perfect optimizat pentru Google, e-volution garanteaza atragerea de clienti noi si cresterea vanzarilor.

magazin virtual ieftin

CHELTUIELI: INTRODUCERE CHELTUIELI, RAPORT LUNAR DE CHELTUIELI, RAPORT FINANCIAR

Situatia financiara a companiei dvs. poate fi analizata si evaluata mult mai simplu prin intermediul sectiunii complexe de rapoarte de incasari si de cheltuieli. Veti stii exact ce ati facturat, cat ati incasat si ce cheltuieli ati avut in fiecare luna. Veti putea face calcule de profitabilitate printr-un simplu click.


Emitere facturi fiscale pe scurt

Introducerea cheltuielilor companiei

Sortarea cheltuielilor pe tipuri de cheltuieli (administrative, in urma activitatii etc.)

Posibilitatea de a defini tipuri noi de cheltuieli

Liste de cheltuieli, totale sau pe categorii

Raport de cheltuieli lunar
 

 

Pro Manager 2.0: mai mult decat un program de facturare

IN CONTACT PERMANENT CU BANII DVS. Lansarea versiunii PRO MANAGER 2.0 plaseaza aplicatia PRO MANAGER dincolo de termenul clasic de program de facturare. Lansata la 1 septembrie 2008, aplicatia Pro Manager 2.0 este destinata managerilor companiilor cu volume mici si medii de emitere facturi lunar. Noul Pro Manager 2.0 pune la indemana utilizatorilor o facilitate noua, esentiala in luarea deciziilor corecte: situatia cheltuielilor si a incasarilor lunare.

Tipuri de cheltuieli

TIPURI PREDEFINITE. Pro Manager vine cu patru tipuri de cheltuieli predefinite: Administrative, In urma activitatii, Alte cheltuieli, Diverse.

DEFINIRE DE ALTE TIPURI DE CHELTUIELI. Pe langa tipurile predefinite, aveti posibilitatea de a definii propriile tipuri de cheltuieli, in functie de specificul activitatii companiei dvs.

Introducerea de cheltuieli

INTRODUCEREA DE CHELTUIELI. Cheltuielile sunt introduse din formularul de adaugare cheltuieli. Se aleg tipul de cheltuiala, furnizorul, suma, TVA-ul aferent si explicatii privind cheltuiala respectiva.

Toate inregistrarile se memoreaza in baza de date, formand astfel listele de cheltuieli lunare.

Raport de cheltuieli lunar

Pro Manager va pune la dispozitie raportul desfasurat pe luni al cheltuielilor efectuate si TVA-ul deductibil aferent acestora. Puteti vizualiza sumele totale precum si sumele pe fiecare tip de cheltuieli.