FACTURI    CHITANTE    PROFORME    AVIZE    CHELTUIELI    CLIENTI    RAPOARTE
Pro Manager in date
Pro Manager in imagini
Configurari
Legislatie facturare
Program de facturare gratuit

Testeaza gratuit site de vanzari on-line Testeaza gratuit e-volution: site de vanzari on-line

Platforma e-volution inseamna un pas inainte pentru afacerea ta: prezentare de produse si vanzari on-line. Usor de folosit, sistem de administrare propriu, perfect optimizat pentru Google, e-volution garanteaza atragerea de clienti noi si cresterea vanzarilor.

magazin virtual ieftin

CONFIGURARE PROGRAM DE FACTURARE: DATE FIRMA, SERIE SI NUMAR DOCUMENTE

Modulul de configurari al programului de facturare Pro Manager permite introducerea tuturor datelor companiei dvs.: date firma, serie si numar facturi, chitante, proforme, avize de expeditie, emitere documente in valuta, parola de acces, backup baza de date, documente personalizate.


Emitere facturi fiscale pe scurt

Datele companiei se introduc o singura data si sunt utilizate automat pentru toate documentele emise

Serie si numar facturi, chitante, proforme, avize

Securitate: acces in program doar pe baza de parola

Personalizare documente

Emitere documente in lei sau valuta

Back-up baza de date

 

Datele companiei emitente

Modulul de setari al programului de facturare Pro Manager permite introducerea tuturor datelor companiei emitente. Aceste date vor fi afisate in mod automat de modulul de emitere documente (facturi, chitante, proforme, avize) si se vor tipari pe varintele de print si de export PDF. Programul de facturare Pro Manager va ofera optiunea de a modifica oricand aceste date (de exemplu, in cazul in care firma emitenta isi schimba sediul si se modifica adresa postala).

Serie si numar documente

Tot in cadrul modulului de configurare se introduc seria si numarul facturilor, chitantelor, avizelor si proformelor, conform deciziei interne a fiecarei companii.

Emitere documente in valuta

Aceasta sectiune este adresata numai companiilor care emit documente in alte monede decat RON. Valutele introduse in aceasta sectiune vor fi disponibile in procesul de facturare, emitere chitante, proforme, avize precum si in sectiunile de raportari.

Personalizare documente

Pro Manager va ofera posibilitatea de a emite facturi fiscale, facturi proforme si avize de expeditie personalizate; puteti deci folosi documentele emise ca un inedit instrument de marketing prin plasarea pe varianta printata a siglei companiei dvs.

Persoane emitente documente

Se pot introduce una sau mai multe persoane care pot completa si emite documentele: numele si prenumele, serie si numar de buletin, CNP.

Securitatea programului de facturare

Modulul de configurare permite setarea parolei de administrare. Aplicatia Pro Manager este protejata prin parola, ceea ce o face imposibil de accesat de persoane neautorizate.

Backup facturi, chitante, proforme, avize, emise, date firma, date clienti

Foarte important: pro Manager va ofera posibilitatea de a salva copii de siguranta pentru intreaga baza de date cu facturi, chitante, proforme, avize, rapoarte si clienti.