FACTURI    CHITANTE    PROFORME    AVIZE    CHELTUIELI    CLIENTI    RAPOARTE
Pro Manager in date
Pro Manager in imagini
Configurari
Legislatie facturare
Program de facturare gratuit

Testeaza gratuit site de vanzari on-line Testeaza gratuit e-volution: site de vanzari on-line

Platforma e-volution inseamna un pas inainte pentru afacerea ta: prezentare de produse si vanzari on-line. Usor de folosit, sistem de administrare propriu, perfect optimizat pentru Google, e-volution garanteaza atragerea de clienti noi si cresterea vanzarilor.

magazin virtual ieftin

CUM COMAND PROGRAMUL DE FACTURARE PRO MANAGER

Pentru a intra in posesia unei licente a programului de facturare Pro Manager, primul pas este acela de a completa formularul de comanda on-line.


Comanda program de facturare pe scurt

Completati formularul de comanda

Primiti prin e-mail factura proforma si datele de autentificare pentru download program de facturare

Achitati factura proforma

Activati licenta Pro Manager achizitionata

Puteti folosi aplicatia

Factura fiscala originala o primiti prin posta, la sfarsitul lunii

 

Cat costa programul de facturare Pro Manager

Pretul pentru aplicatia PRO MANAGER 2.0 este de 229 lei, TVA inclus pentru o licenta. Prin achizitionarea unei licente se intelege ca veti putea instala Pro Manager pe un singur calculator (cu optiune de instalare la cerere a pachetului de retea) si veti putea tine evidenta documentelor pentru o singura companie.

Comanda. Factura proforma

Completati formularul de comanda. Va rugam ca in formularul de comanda sa introduceti o adresa de e-mail valida. Imediat dupa completarea formularului de comanda, pe adresa dvs. de email va fi trimisa o factura proforma conform comenzii dvs.

Va rugam sa realizati plata in termen de 3 zile lucratoare de la orice banca prin ordin de plata.

Download si instalare

Odata cu emiterea facturii proforme vi se va crea un cont pe site-ul nostru; odata cu factura proforma aferenta comenzii dvs veti primi pe mail un username si o parola cu ajutorul carora veti putea intra in contul dvs. (vezi linkul CLIENT LOGIN); de aici veti putea downloada kitul de instalare Pro Manager. Pana la confirmarea platii, nu veti putea folosi aplicatia.

Activarea licentei

Imediat ce vom avea confirmarea platii dvs., veti fi contactat prin e-mail si veti primi instructiuni exacte privind activarea licentei. Odata activata licenta, puteti folosi aplicatia Pro Manager.

Factura fiscala aferenta licentei achizitionate

Dupa plata facturii proforme, compania noastra va emite factura fiscala. Aceasta va fi trimisa prin posta, pe adresa introdusa de dvs in formularul de comanda