FACTURI    CHITANTE    PROFORME    AVIZE    CHELTUIELI    CLIENTI    RAPOARTE
Pro Manager in date
Pro Manager in imagini
Configurari
Legislatie facturare
Program de facturare gratuit

Testeaza gratuit site de vanzari on-line Testeaza gratuit e-volution: site de vanzari on-line

Platforma e-volution inseamna un pas inainte pentru afacerea ta: prezentare de produse si vanzari on-line. Usor de folosit, sistem de administrare propriu, perfect optimizat pentru Google, e-volution garanteaza atragerea de clienti noi si cresterea vanzarilor.

magazin virtual ieftin

PRO MANAGER: EMITERE SI PRINTARE CHITANTE FISCALE. MANAGEMENT CHITANTE

Emiterea de chitante fiscale se face printr-un simplu click; pe formularul de chitanta sunt completate automat datele clientului si factura pentru care se emite chitanta; Nu trebuie sa introduceti decat suma in cifre. Pe formularul de print va fi completata automat suma in litere.


Emitere facturi fiscale pe scurt

Chitanta se emite printr-un singur click

Nu trebuie sa introduceti decat suma incasata, restul datelor sunt completate automat

Alocare automata de serie si numere pentru chitantele emise

Sumele incasate cu chitanta opereaza automat in soldul facturii

Raport complet de chitante emise

 

Emitere chitante fiscale

EMITERE CHITANTE FISCALE. In formularul de emitere chitante fiscale nu trebuie sa introduceti decat suma pe care o veti incasa. Toate celelalte date ale chitantei (datele companiei dvs., datele clientului, factura pentru care se emite chitanta, suma in litere) se completeaza automat.

CUM SE EMITE O CHITANTA. Chitantele se pot emite numai pentru facturi emise anterior. Pentru a emite o chitanta, mergeti in sectiunea FACTURI, subsectiunile Facturi neachitate sau Facturi partial achitate; Pe coloana Chitanta, in dreptul fiecarei facturi gasiti butonul Emite. Prin apasarea acestui buton se va deschide formularul de Emitere chitanta fiscala.

Printare chitante fiscale

Odata completata suma chitantei, aceasta se poate printa imediat sau ulterior. Programul de facturare Pro Manager permite printarea de chitante fiscale pe orice tip de imprimanta, pe format A4, doua pe pagina.

Anularea unei chitante fiscale emise

Aplicatia PRO MANAGER ofera si posibilitatea de anulare a unei chitante emise.

Management chitante fiscale emise

Aplicatia PRO MANAGER va pune la dispozitie un raport complet a tuturor chitantelor emise (Sectiunea FACTURI, subsectiunea Chitante emise).