FACTURI    CHITANTE    PROFORME    AVIZE    CHELTUIELI    CLIENTI    RAPOARTE
Pro Manager in date
Pro Manager in imagini
Configurari
Legislatie facturare
Program de facturare gratuit

Testeaza gratuit site de vanzari on-line Testeaza gratuit e-volution: site de vanzari on-line

Platforma e-volution inseamna un pas inainte pentru afacerea ta: prezentare de produse si vanzari on-line. Usor de folosit, sistem de administrare propriu, perfect optimizat pentru Google, e-volution garanteaza atragerea de clienti noi si cresterea vanzarilor.

magazin virtual ieftin

EVIDENTA CLIENTI: FACTURI EMISE, DATE DE FACTURARE, FISA CLIENT

Introducerea unui client in aplicatie presupune in primul rand completarea datelor necesare facturarii. Aceste date sunt salvate si, la urmatoarea facturare a aceluiasi client, sunt reutilizate automat. Pe langa aceste date, puteti introduce si datele de contact ale clientului, obtinand astfel o baza de date clienti completa si foarte utila.


Emitere facturi fiscale pe scurt

Date de facturare client

Date de contact client

Situatie completa a facturilor emise pe fiecare client

Sume totale facturate, total incasat, rest de incasat

Fisa client cu varianta de print
 

 

Clienti: date de facturare

Datele de facturare se introduc o singura data, ele salvandu-se automat in baza de date si putand fi refolosite la emiterea unei noi facturi. De asemenea, datele clientului se pot folosi si pentru emiterea celorlalte tipuri de documente: facturi proforme sau avize de expeditie.

Baza de date clienti: date de contact

O optiune foarte importanta pentru mentinerea relatiei cu clientii dvs este cea a introducerii datelor de contact al fiecarui client. Aceste date nu sunt printate pe factura dar va vor ajuta in comunicarea mai eficienta cu clientii dvs. (veti avea la dispozitie o baza de date clienti completa)

Raport financiar pe client: fisa client

Pentru fiecare client, este disponibil un raport financiar care cuprinde situatia sumelor facturate, TVA, sume incasate si sume restante. (fisa client completa)

Istoric facturi emise pe fiecare client

Fiecare client este listat impreuna cu lista tuturor facturilor emise pe clientul respectiv. In acest fel, veti sti cu exactitate ce volume ati facturat pe fiecare client in parte.