FACTURI    CHITANTE    PROFORME    AVIZE    CHELTUIELI    CLIENTI    RAPOARTE
Pro Manager in date
Pro Manager in imagini
Configurari
Legislatie facturare
Program de facturare gratuit

Testeaza gratuit site de vanzari on-line Testeaza gratuit e-volution: site de vanzari on-line

Platforma e-volution inseamna un pas inainte pentru afacerea ta: prezentare de produse si vanzari on-line. Usor de folosit, sistem de administrare propriu, perfect optimizat pentru Google, e-volution garanteaza atragerea de clienti noi si cresterea vanzarilor.

magazin virtual ieftin

PRO MANAGER: PROGRAM DE FACTURARE CARE EVOLUEAZA

Evolutia programului de facturare Pro Manager este rodul reactiilor si sugestiilor primite de la dvs. Multumim si pe aceasta cale celor care folosesc Pro Manager sau celor care au testat varianta demo si care ne-au oferit ajutorul lor in a crea noi versiuni mai bune, mai complexe, mai eficiente.


Emitere facturi fiscale pe scurt

1 MARTIE 2007: este lansata prima versiune a programului de facturare: Pro Manager 1.0

15 MAI 2007. Este distribuit gratuit primul update Pro Manager 1.1

18 FEBRUARIE 2008. Este distribuit gratuit urmatorul update pentru Pro Manager 1.2

1 SEPTEMBRIE 2008. Se lanseaza oficial noua versiune Pro Manager 2.0

1 SEPTEMBRIE 2008. Este retrasa de pe piata versiunea ProManager 1.0

13 IUNIE 2009. Se lanseaza si se distribuie gratuit updateul ProManager 2.1

1 SEPTEMBRIE 2009. Sunt retrase de pe piata suportul tehnic si updateurile pentru versiunile ProManager 1

19 IANUARIE 2010. Este lansat ProManager Update 2.2

1 IULIE 2010. O noua versiune de update ProManager 2.2 cu actualizarea cotelor de TVA

 

1 iulie 2010:
Cota TVA 24%

Update-ul gratuit ProManager 2.2 a fost actualizat, in urma modificarilor legislative, cu noua cota de TVA 24%.

19 ianuarie 2010:
Update Pro Manager 2.2

ACTUALIZAREA FORMULARULUI DE FACTURA, PROFORMA SI AVIZ. In activitatea agentiilor de turism au aparut noi reglementare privind TVA-ul. De acum este disponibila noua mentiune conform art.152.(1) pe formularul de factura.

1 septembrie 2009:
Retragere suport tehnic si update versiunile ProManager 1

Stimati colegi, la mai un an si jumatate de la lansarea primei versiuni ProManager 1.0, este momentul sa ne luam la revedere de la aceasta. Asa cum am anuntat inca de acum un an, nu mai putem asugura suport tehnic su upgradeuri pe aceasta versiune.

Va asteptam in continuare alaturi de noi cu versiunea ProManager 2.0. Vet beneficia in continuare gratuit de: suport tehnic, update-uri legislative la zi, instalare in retea.

13 iunie 2009:
Update Pro Manager 2.1

ACTUALIZAREA FORMULARULUI DE CHITANTA. Au fost introduse pe formularul de chitanta campurile: denumirea unitatii; codul de identificare fiscala; numarul de īnregistrare la oficiul registrului comertului; sediul (localitatea, str., numar); judetul persoanei juridice

COTA TVA DE 5%. De acum, pe formularul de factura este disponibila cota de TVA de 5%.

1 septembrie 2008:
Noua versiune Pro Manager 2.0

PRO MANAGER 2.0: FACTURI, CHITANTE, PROFORME, AVIZE. Noua versiune a programului de facturare Pro Manager 2.0 aduce in primul rand noutati majore in ceea ce priveste functionalitatile: emiterea de facturi proforme si avize de expeditie.

EXPORT PDF. Mai multa flexibilitate, mai multa mobilitate. Documentele emise din Pro Manager (facturi, proforme, avize) pot fi exportate in format electronic (PDF); astfel, ele pot fi arhivate, trimise prin e-mail etc.

CHELTUIELI. Au fost restructurate sectiunea si rapoartele de cheltuieli. Astfel, se pot declara categorii de cheltuieli iar rapoartele pot fi acum sortate dupa tipurile de cheltuieli.

GRAFICA IMBUNATATITA. Grafica Pro Manager a fost imbunatatita, programul de facturare avand acum un aspect mai modern si mai prietenos.

1 septembrie 2008:
Retragere de pe piata Pro Manager 1

IMPORTANT. Odata cu lansarea versiunii ProManager 2.0 toate versiunile anterioare au fost retrase de la comercializare. Vom continua sa asiguram suportul tehnic gratuit pe perioada unui an calendaristic (pana la data de 1 septembrie 2009).

De asemenea, in perioada 1 septembrie 2008 - 1 septembrie 2009 nu se vor mai dezvolta update-uri decat daca intervin modificari legislative care vor face imposibila utilizarea versiunilor ProManager 1.0 si a derivatelor sale. Dupa data de 1 septembrie 2009 nu se vor mai dezvolta updateuri pe versiunea 1.

Dupa data de 1 septembrie 2009 suportul tehnic si dezvoltarea de upgradeuri de orice natura pentru versiunile ProManager 1.0, ProManager 1.1 si ProManager 1.2 vor inceta. Vom continua sa asiguram aceste facilitati gratuit pentru versiunile ProManager 2, cu updateurile sale.

18 februarie 2008:
Update gratuit Pro Manager 1.2

Noul Pro Manager 1.2 inseamna trecerea dincolo de bariera unui simplu program de facturare si patrunderea in cea a aplicatiilor financiare complexe.

Adresandu-se in continuare companiilor mici si medii, Pro Manager 1.2 aduce ca noutate absoluta rapoarte pe cele doua fluxuri financiare ale companiei: intrari (facturi emise, incasari) si iesiri (cheltuieli) prin intermediul noii sectiuni CHELTUIELI si a noului raport INFO FINANCIAR.

1. O NOUA SECTIUNE: CHELTUIELI
Introducerea cheltuielilor zilnice, ordonate pe tipuri de cheltuieli. Lista completa a cheltuielilor, ordonate pe perioade lunare.

2. NOUL RAPORT INFO FINANCIAR
a) Raport de incasari lunar:
situatia centralizata pe luni a incasarilor. Sunt disponibile incasarile pe toate monedele folosite pentru emiterea de facturi.
b)
Lista cheltuielilor: situatia centralizata pe luni a cheltuielilor. Sunt disponibile cheltuielile pe toate monedele folosite pentru emiterea de facturi.
c) Declaratia 394: exportul in format Excel a datelor necesare completarii Declaratiei 394.

3. NOI OPTIUNI PENTRU FORMULARUL DE EMITERE A FACTURILOR FISCALE
a) Posibilitatea de e edita itemii adaugati pe factura dupa adaugarea acestora.
b)
Adaugarea optiunii Achitat cu bon fiscal pentru facturile emise persoanelor fizice.
c)
Optimizarea modalitatii de selectare a clientilor (Cauta client)
d)
Introducerea unei noi coloane pe factura: Cota TVA
e)
Posibilitatea de selectare a datei emiterii facturii de catre operator

4. UN NOU FORMAT AL VARIANTEI DE PRINT A FACTURII

5. FLEXIBILITATE IN SPECIFICAREA INCASARILOR PRIN BANCA
Posibilitatea stergerii unei inregistrari de incasare prin banca in cazul in care a fost introdusa eronat.

6. RAPOARTE
Un nou sistem de cautare intre paginilor rapoartelor si a facturilor.

7. OPTIUNE DE EXPORT A DATELOR NECESARE COMPLETARII DECLARATIEI 394
Raportul Info financiar a fost extins cu o noua facilitate: exportul in format Excel a datelor necesare completarii Declaratiei 394.

8. FISA CLIENT: VARIANTA PRINTABILA, EXPORT IN EXCEL
Sectiunea Clienti a fost imbogatita cu o noua facilitate: Fisa client. Aceasta contine lista tuturor facturilor emise pe un client, situatia detaliata a incasarilor pe fiecare factura, ordonarea facturilor in functie de status factura (achitata, partial achitata, neachitata)

9. NOI OPTIUNI DE PERSONALIZARE A FACTURILOR
a) In sectiunea Settings / Date firma au fost introduse optiunile de tiparire pe factura a datelor de contact ale firmei (telefon, fax, email, site)
b) In sectiunea Settings / Date firma a fost introdus un nou camp prin intermediul caruia se pot introduce alte date ce se doresc a fi tiparite pe factura (de exemplu, capitalul social, program de functionare etc.)

10. OPTIMIZAREA BAZEI DE DATE
Au fost introduse noi mecanisme de optimizare a bazei de date si a functiilor Pro manager, astfel incat functionarea este mai rapida si mai eficienta.

15 mai 2007:
Update gratuit Pro Manager 1.1

1. MENTIUNI SPECIALE PRIVIND TVA-ul
La adaugarea de itemi pe factura, pe langa cotele de TVA se pot adauga mentiuni speciale conform legislatiei in vigoare: Scutit cu drept de deducere, Scutit fara drept de deducere, Neimpozabil in Romania, Neinclus in baza de impozitare, Taxare inversa.

2. MENTIUNI SPECIALE PE FACTURA
Pe formularul de emitere factura s-a introdus un nou buton: Adauga mentiuni speciale. Prin intermediul acestuia se pot adauga adnotari speciale ce vor fi tiparite pe factura (ex.: curs schimb EURO etc.)

3. RAPORTUL INFO FINANCIAR
In sectiunea rapoarte, a fost adaugat un nou raport: Info financiar. Acest raport afisaza urmatoarele date statistice:

a) Situatie facturi: Nr. facturi emise, Nr. facturi achitate integral, Nr. facturi achitate partial, Nr. facturi neachitate, Nr. facturi anulate

b)
Sume facturate: Total facturat; TVA aferent sumelor facturate; Total incasari; Sume ramase de incasat

4. RAPORT FINANCIAR PE CLIENT
In sectiunea clienti, pentru fiecare client, a fost adaugat un raport ce cuprinde situatia sumelor facturate, TVA, sume incasate si sume restante.

5. FACTURI PERSONALIZATE
In sectiunea Settings a fost adaugata sub-sectiunea Logo. Da aici, se va putea adauga sigla companiei dvs, care se va printa pe factura.

6. OPTIMIZAREA FUNCTIEI DE ADAUGARE CLIENT
In formularul de emitere factura, la adaugarea unui client nou, dupa completarea datelor acestuia, clientul va fi selectat automat in lista drop-down.

7. UTILIZAREA APLICATIEI IN RETEAUA LOCALA
Kitul de instalare a fost adaptat pentru a putea fi folosit in retea, de pe mai multe calculatoare. Aceasta optiune este disponibila doar la cerere si se efectueaza gratuit. Pentru a beneficia de ea, va rugam sa intrati in contul dvs. de pe www.programdefacturare.ro si sa trimiteti un e-mail depertamentului tehnic folosind formularul Suport tehnic.

8. VERIFICAREA SI INCHEIEREA SESIUNII DE LUCRU
La parasirea aplicatiei, a fost adaugata functia de verificare, salvare si inchidere a sesiunii de lucru.

1 martie 2007:
Lansarea versiunii Pro Manager 1.0

DE UNDE AM INCEPUT. Odata cu adearea Romaniei la Uniunea europeana, piata de soft romanesc s-a imbogatit cu o noua oportunitate: programe de facturare. Fiecare companie poate decide emiterea de facturi in regim propriu.
PRO MANAGER.Intuind aceasta oportunitate, am dezvoltat si lansat pe piata printre primele programe de facturare din Romania: la 1 martie 2007 a aparut oficial prima versiune Pro Manager sub deviza program de facturare 2007. Managementul eficient al facturilor si al incasarilor.